Over Boval

Boval, meer dan 50 jaar een begrip

De Boval Groep is een onafhankelijke brancheconsultant op het gebied van advisering en financiƫle dienstverlening. Boval is met name gericht, vanuit haar geschiedenis, op de agrarische loon- en grondverzetsector, de grond-, weg- en waterbouw, alsmede de transportsector en op- en overslagbedrijven. Boval heeft alle producten en dienstverlening in eigen hand doordat zij samenwerkt met diverse werkmaatschappijen. Boval geeft een onafhankelijk advies. En dat hebben al veel van onze klanten naar volle tevredenheid mogen ervaren.

Volmachtbedrijf

Boval werkt actief samen met het volmachtbedrijf Felison Assuradeuren B.V. Als klant kunt u hierdoor branchespecifieke producten, snelle administratie en snelle schadeafhandeling verwachten. Boval adviseert op basis van een ongebonden selectieve bemiddeling omdat Boval gespecialiseerd is in de specifieke producten van Felison Assuradeuren B.V., maar adviseert ook producten van andere aanbieders.

Producten en diensten

Boval maakt deel uit van Dutch ID B.V., een onderdeel van a.s.r. Hiermee heeft Boval een betrouwbare moeder. Deze relatie hindert ons niet in onze positie en onze mogelijkheid om zaken te doen met verschillende verzekeraars.