Cursussen

Boval Cursussen, maak gebruik van onze kennis!

Belangrijkste voorwaarde voor het verkrijgen en behouden van de VCA*/** certificering van uw organisatie is dat al uw operationele werknemers en leidinggevenden beschikken over een erkend VCA diploma. Maar ook als ZZP’er kunt u gevraagd worden om een diploma als voorwaarde voor het uitvoeren van werkzaamheden voor een opdrachtgever.

VCA cursusaanbod:

Extra cursusaanbod:

  • Cursus AsbestherkenningHoe herken je asbestverdachte materialen en/of situaties en wat moet je dan wel of niet doen? Onze cursus Asbestherkenning geeft hier een antwoord op. De cursus is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met asbest en/of asbesthoudende materialen in aanraking kan komen.

  • Cursus PreventiemedewerkerIn onze praktische cursus wordt de preventiemedewerker op eenvoudige wijze wegwijs gemaakt in de Arbowetgeving, het herkennen van gevaren, het beoordelen van risico's, planmatige werken aan verbeteringen en het zorgen voor een veilige en gezonde werkplek.

  • Cursus BHV (Bedrijfshulpverlening)BHV is verplicht om binnen uw organisatie aanwezig te hebben. Een BHV’er is in staat om op een correcte manier te reageren in geval van nood. Bij het slagen van de cursus bent u bevoegd een ontruiming uit te voeren, kunt u een beginnende brand bestrijden en bent u in staat noodzakelijke eerste hulp te verlenen, zoals reanimatie. De BHV cursussen zijn CCV gecertificeerd. Na aanmelding kunt u tegen een kleine extra vergoeding uw cursusuren officieel laten meetellen voor de code 95 vakbekwaamheid.

  • Veilig werken met de heftruckNa het doorlopen van de cursus bent u in staat om veilig om te gaan met de heftruck en kunt u dagelijks onderhoud aan de heftruck uitvoeren en eventuele mankementen signaleren en rapporteren. Ook bent u op de hoogte van de bepalingen in de Arbowet en het normblad AI-14 en kunt u, door het praktijkgedeelte, alle elementaire handelingen veilig met de heftruck verrichten.

  • Veilig werken langs de weg In deze cursus staat het veilig werken langs de openbare weg centraal. De cursus is volgens de CAO-bouwbedrijf verplicht voor wegwerkers, maar is tevens geschikt om u op de hoogte te brengen van de nieuwe CROW-publicaties 96a (werkzaamheden autosnelweg) en 96b (werkzaamheden niet-autosnelweg en binnen de bebouwde kom). Na afloop van de cursus bent u in staat om wegafzettingen te plaatsen, te verwijderen en te beoordelen op uitvoering en veiligheid conform de geldende wetgeving.

Inschrijven

U kunt zich direct inschrijven voor één van bovengenoemde cursussen! Inschrijven kan via het inschrijfformulier of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Cursus op maat

Heeft u specifieke eisen en wensen voor uw werknemers? Boval Service Centrum biedt u cursus- en examenmogelijkheden op maat. U bepaalt samen met onze adviseur hoe de cursus eruit moet gaan zien en welke onderdelen aan bod moeten komen.

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? De  adviseurs van Boval Service Centrum staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via het contactformulier of neem telefonisch contact op.